Foto: DELFI

No otrdienas, 1. decembra, grupas "Prāta vētra" šīs vasaras koncertturnejas "7 soļi svaiga gaisa" DVD ir pieejams Latvijas veikalos un arī digitāli HD formātā vietnē www.ekase.lv.

Kā vēsta grupas menedžmenta pārstāvji, vairāk nekā divas stundas garais ieraksts piedāvā vēlreiz piedzīvot sajūtas, kuras valdīja par "Prāta vētras dziesmusvētkiem" nodēvētajā koncertā Rīgā.

Tāpat grupa izziņo koncertu Liepājā, kas notiks "Daugavas" stadionā 2016. gada 20. augustā.

"Mums ir tiešām no sirds liels prieks, ka varam atgriezties vēju pilsētā ar solo koncertu, kāds Liepājā nav bijis vairāk kā 10 gadus! Jau šovasar Rīgas koncertā sapratām, ka vēlamies atkārtojumu un tāpēc ļoti gaidīsim Liepājas koncertu - sarīkosim kārtīgu prāta vētru ar 7 soļiem svaiga gaisa!" saka Renārs Kaupers.

Koncerta biļetes tirdzniecībā būs no 10. decembra plkst. 10. Pirmās trīs dienas stāvvietu biļetēm īpaša cena – 21 eiro.

Uz Liepājas koncertu būs nopērkamas arī sēdvietas, kas maksās no 21 līdz 40 eiro, fanu zonas biļetes (30 eiro), kā arī biļetes cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Biļetes uz Liepājas koncertu iespējams iegādāties tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un Liepājā, koncertzāles "Lielais dzintars" kasē.

Koncertieraksta režisors – Kaspars Roga, montāžas režisors – Juris Matuzelis.

Par īpaši draudzīgu cenu - 12,99 eiro - DVD būs nopērkams tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un www.ekase.lv. Izdevējs – SIA ""Prāta vētras" skaņu ierakstu kompānija".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!