Foto: Publicitātes foto

No 4.līdz 6.aprīlim Igaunijas galvaspilsētā notika Tallinas mūzikas nedēļa (Tallinn Music Week), kas pulcēja arī latviešu mūziķus - "Astro'n'out", Alisi Josti un "Triānas parku", bet pašmāju grupa "Prāta vētra" oficiālā Latvijas pieņemšanā "Meet Music Latvia" TMW delegātus un apmeklētājus iepazīstināja ar sava jaunākā albuma versiju angļu valodā "Another Still Life".

"Delfi.ee" vēsta, ka grupa Igaunijā spēlējusi gan materiālu no jaunākā albuma, gan arī pazīstamas un sen iemīļotas kompozīcijas.

Pieņemšana "Meet Music Latvia" bija jaunizveidotā Latvijas mūzikas eksporta biroja pirmā starptautiskā prezentācija, portālu "Delfi" informē grupas "Prāta vētra" menedžere Guna Zučika.

Atgādinām, ka Tallinas mūzikas nedēļa ir Baltijā lielākais mūzikas profesionāļu gadatirgus, kas ik gadu pavasarī notiek Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Ik gadu pasākums pulcē mūzikas grupas un mūzikas biznesa pārstāvjus no visas Baltijas, kā arī no Eiropas un citām valstīm, aizvien palielinot savu nozīmību gan reģionā, gan visā Eiropā.

Fotogalerijā: Latvijas mūziķi Tallinas mūzikas nedēļā


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!