Foto: DELFI

Grupas "Prāta vētra" koncerttūre "7 soļi svaiga gaisa" ir apdrošināta viena miljona eiro vērtībā, aģentūru BNS informē kompānijas "ERGO" pārstāvji.

Koncerti apdrošināti pret vairākiem riskiem, sedzot arī tādus gadījumus kā koncerta pārtraukšana sliktu laika apstākļu vai kādu citu iemeslu dēļ un ar to saistītos izdevumus.

Tādējādi gadījumā, ja kādu iemeslu dēļ koncertus nāktos atcelt vai pārcelt, cilvēki saņemtu atpakaļ biļetēs iztērēto naudu vai kompensāciju par izdevumu starpību, kas radusies, apmeklējot pasākumu citviet.

Apdrošināti ir visi četri "Prāta vētras" tūres koncerti Latvijā.

Jau ziņots, ka 25. jūlijā Jelgavā, grupa uzsāks Latvijas  koncerttūri "7 soļi svaiga gaisa". Vairāk nekā divu stundu garajā koncertā  grupa izpildīs gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau Zelta statusu ieguvušā jaunākā studijas albuma. Tiks atskaņoti arī klasiskie grupas hīti. Līdz ar tūres atklāšanas koncertu Jelgavā, albums būs pieejams arī vinila formātā.

Kā īpašie viesi visos "Prāta Vētras" koncertos uzstāsies grupa "Carnival Youth".

31. jūlijā notiks koncerts Ventspilī, Reņķa dārzā, 15. augustā Valmierā, Pauku priedēs, bet noslēguma koncerts - 29. augustā, Rīgā, "New Hanza City" teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!