Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Šajā nedēļas nogalē grupa "Prāta Vētra" ar grandiozu koncertu Mežaparka Lielajā estrādē noslēdza 2022. gada koncerttūri "Gads bez kalendāra". Koncerttūri kopumā apmeklējuši teju 110 000 klausītāji piecos koncertos visā Latvijā – Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī un Rīgā, portālu "Delfi" informēja grupas pārstāve.

"Pieci fantastiski vakari visos Latvijas novados un Rīgā - tās ir neaizmirstamas sajūtas! Gaiziņlieluma paldies visiem skatītājiem, mūsu draugiem mūziķiem un arī lieliskajai tehniskajai komandai par atbalstu, iedvesmu, kopābūšanu un emocijām, ko piedzīvojām!" pauž "Prāta Vētra" – Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Jānis Jubalts un Māris Mihelsons. Uz koncertiem grupas fani mērojuši ceļu arī no Polijas, Anglijas, Spānijas, Norvēģijas, Kanādas un citām valstīm. "Gads bez kalendāra" koncertus baudīja gandrīz 3000 ukraiņu, kā arī SOS ciematos, internātskolās un bērnu aprūpes namos dzīvojošie bērni, kuri koncertus varēja apmeklēt bez maksas.

Grupa izsaka pateicību mūziķiem, kuri piedalījās katrā tūres koncertā – Ingaram Viļumam, Nelli Bubujancai, Uldim Beitiņam, Kasparam Vizulim, grupas bekvokālistēm Lindai Anetei Rušeniecei, Unai Danielai Aizgalei, Gabriēlai Zvaigznītei un etno mūzikas grupai "Tautumeitas". Visos koncertos kā īpašais viesis uzstājās Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu "Shipsea". "Gads bez kalendāra" koncertos piedalījās arī "Prāta Vētras" draugi - mūziķi ansis, Gustavo, Dons, Intars Busulis, grupa "Instrumenti" un Kristīne Pāže.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!