Foto: Publicitātes foto

Mežaparka Lielajā estrādē 19. augustā notiks mūzikas projektu Mesa un Gacho lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves.

Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti – Mesa un Gacho – būs redzami un klausāmi līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves, viena koncerta ietvaros.

"Šis man ir ļoti īpašs gads, jo būs aizritējuši jau 25 gadi, kopš es muzicēju," stāsta Gatis Irbe. "Tāpēc izvēlējāmies šo savā veidā nosvinēt ar lielāko notikumu, kādu esam jebkad rīkojuši – uz Latvijas lielākās un tik īpašās skatuves – Mežaparka Lielajā estrādē." Šo gadu laikā ir daudz kas mainījies un pārveidojies - gan paaudzes, kuras apmeklē manus koncertus, gan pats esmu daudz eksperimentējis ar žanriem un tematiem, par kuriem runāju. Un šī būs tā unikālā reize, kad mēs to visu apvienosim." turpina Gatis.

Lielkoncertā skanēs sen nedzirdētas dziesmas no Gacho repertuāra, kā arī pirmo reizi dzīvajā izpildījumā izskanēs skaņdarbi no Mesa jaunā albuma.

Koncertā plānoti arī vairāki īpaši pārsteigumi.

Biļetes tirdzniecībā nonāks "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā 1.decembrī. Pirmās trīs dienas biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!