Foto: Publicitātes foto
Producenti Reverss & Jerox sadarbībā ar dziedātāju Oskaru Mustermani izveidojuši pazīstamās dziesmas "Piekūns Skrien Debesīs" jaunu versiju, portālu "Delfi" informē "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Šī skaņdarba oriģinālu savulaik izpildīja leģendārā grupa "Jauns Mēness", kura šogad svinēs savu 25 gadu jubileju.

"Producents Jerox ieteica izveidot "Piekūns skrien debesīs" jaunu versiju un tā kā jau kopš sen seniem laikiem ir patikusi grupas "Jauns Mēness" mūzika, tad šī ideja uzreiz uzrunāja. Jāteic, ka jaunās versijas tapšanas process ievilkās uz veselu gadu, taču, kā izrādās, tas veiksmīgi sakritis ar ziņu, ka grupa "Jauns Mēness" tieši šogad apvienosies 1. decembrī, koncertzālē "Palladium", lai sniegtu jubilejas koncertu," - tā par jaunās versijas tapšanu saka producents Reverss.

Reverss & Jerox jau iepriekš sadarbojušies gan kopīgi veidojot oriģinālkompozīciju "Mirkli apstājies", piedaloties grupas "Framest" solistei Elīnai Šmukstei, gan izveidojot remiksu grupas "Prāta vētra" dziesmai "Gara diena". Skaņdarbs "Piekūns skrien debesīs" atrodams arī tikko kā iznākušajā "Mikrofona Ieraksti" veidotajā deju mūzikas izlasē "Pat Ziloņi Dejo".

Skaņdarbam izveidots neoficiāls video pavadījums, izmantoti kadri no filmas "Vallhalla Rising", vēsta "Mikrofona Ieraksti" pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!