Radio SWH raidījuma “Priekšnams”, laikraksta “Diena”, “Parex bankas”, kompaktdisku rūpnīcas “BOD” un “Mikrofona Ieraksti” kopīgi veidotais projekts “Raibā Taureņa Ieraksti” vienojušies ar Madonas mūzikas festivālu “Sinepes un Medus” par sadarbību, DELFI ziņo “Raibā Taureņa Ieraksti”.
Pamatojoties uz jau veiksmīgo pieredzi ar festivālu “Stage Nr.1”, kura uzvarētājai grupai “Hospitāļu iela” jau ir izdots albums, ir nolemts līdzīgā veidā izvēlēties vienu no festivāla “Sinepes un Medus” uzvarētāju grupām un piedāvāt ierakstīt un izdot albumu. Atšķirībā no pirmā “Raibā Taureņa Ieraksti” izdevuma, šoreiz tiks apmaksāta arī konkrēta summa, kas nepieciešama jaunā albuma studijas ierakstam. Šos izdevumus kopīgi segs jaunais projekts un festivāls “Sinepes un Medus”. Festivāla žūrijā darbosies arī “taureņa” pārstāvji un tikai noslēgumā tiks izlemts vai šo iespēju, ierakstīt un izdot albumu, saņems “Sinepju” vai “Medus” balvas ieguvēji.

Paralēli jaunais projekts turpina apzināt tās grupas un izpildītājus, kuru albumus izdos tuvākajā laikā. Savus ierakstus un pieteikumus varat sūtīt uz Radio SWH Priekšnamu, Laikrakstu “Diena” vai kompāniju “Mikrofona Ieraksti”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!