Aktrise, dziedātāja un dziesmu autore Raimonda Vazdika laikusi klajā jaunu dziesmu "Pasaciņa" no viņas topošā albuma. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts Kapri salā 2019. gadā.

Raimonda Vazdika ir gan dziesmas melodijas, gan vārdu autore. "Pasaciņa" ir pirmais singls no jaunā albuma, kur iznākšana gaidāma tuvākajā laikā.

Tā ir bezrūpīga, bet arī smeldzīga dziesma, kas veltīta draugiem – gan uzticamajiem, gan zudušajiem. Tā vēsta par vienkāršiem priekiem, kuri tik ļoti pietrūkuši ārkārtas situācijas laikā. "Sapnī tu redzēsi rīt/ Bēdu ielejas galu/ Papīra kuģītī brauksim/ Uz mierinājuma salu!" sola dziesmas teksts.

Ieraksts tapis Uģa Vītiņa studijā "Elast" ar pieredzējušu izpildītāju sastāvu, kurā muzicē Ilze Grunte, Arnoldu Martinu Kārklis, Mārtiņš Linde, Dace Vītola, Uģis Vītiņš un Ivo "Skrips" Stankevičs.

Videoklips ceļojuma piezīmju stilā tapis pagājušajā vasarā Kapri salā, kur dziedātāja atpūtās kopā ar draugiem Arvīdu un Diānu Ulmēm. Klipa autors ir Mārtiņš Vasara.

"Gan mēs visi vēl izceļosimies un izspēlēsimies!" – klipa pirmizrādē savā "Facebook" kontā ierakstījusi Raimonda Vazdika. Nākamo dziesmu no jaunā albuma viņa sola izlaist jau drīz – duetu "Putnu būrītim jums norauts". Tas tapis kopā ar Nauri Brikmani. Abi sadraudzējušies televīzijas šovā "Izklausies redzēts".

Raimonda Vazdika (1962) ir daudzpusīga skatuves māksliniece. Aktrises karjerā viņa nospēlējusi gan Dezdemonu, gan Marlēnu Dītrihu un Mirdzu Ķempi. Ieguvusi "Spēlmaņu nakts" balvu par horeogrāfiju izrādē "Rutes grāmata". Izdevusi divus dzejas krājumus. Ierakstījusi divus mūzikas albumus – "Labākās dienas" (2001) un "Neatskaties" (2005), piedalījusies TV šovos "Divas zvaigznes" un "Izklausies redzēts".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!