Foto: Ģirts Raģelis

Komponists un pianists Raimonds Pauls 12. janvārī, savā dzimšanas dienā, jau tradicionāli uzstāsies Dzintaru koncertzālē. Maestro muzicēs kopā ar saviem skatuves domubiedriem.

Kā "Delfi" informē koncerta rīkotāji, dzimšanas dienā kopā ar Paulu uzstāsies vokālās mākslas dīva un Maestro skatuves mūza, soprāns Dināra Rudāne. Uz skatuves kāps arī Elza Rozentāle, kura tiek tiek dēvēta par vienu no Latvijas spilgtākajām dziedātājām; viņa ir māksliniece ar unikālu un Latvijas muzikālajai videi neraksturīgi spēcīgu vokālu, kurā samtainais tembrs mijas ar etno dziedājuma pamatīgumu un jaudu. Uz skatuves kāps arī viens no latviešu mīlētākajiem aktieriem, šarmantais Andris Keišs.

Mūziķus pavadīs vienmēr uzticamais Raimonda Paula skatuves partneris – Latvijas Radio bigbends, kura patrons ir pats Maestro.

Raimonds Pauls dzimis 1936. gada 12. janvārī Rīgā. Mūziķis bijušais politiķis Pauls ir viens no visu laiku populārākajiem Latvijas komponistiem, kurš sarakstījis simtiem skaņdarbu dažādiem estrādes dziedātājiem, viņa radītā mūzika skan kinofilmās un teātra izrādēs. Pauls pazīstams arī kā virtuozs pianists, kurš spoži darbojas arī džeza žanrā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!