Foto: Bryan Adams

Nākamā gada vasarā viena no visu laiku vispopulārākajām Vācijas rokgrupām "Rammstein" uzstāsies Lietuvā. Grupas šovs notiks Viļņas Viņģa parkā 2023. gada 22. maijā.

Kā "Delfi" vēsta koncerta rīkotāji no FBI, šis būs pirmais "Rammstein" Eiropas stadionu turnejas 2023. gada koncerts.

"Skatuves konstrukcija, kas reizēm slejas pāri stadiona jumtam, ugunī un liesmās izgaismots šovs, "Rammstein" iestudējuma humors – tas viss vienā izcili kvalitatīvā, unikālā šovā," raksta koncerta rīkotāji. Grupas šovs līdz šim izpelnījies tādus epitetus kā "gigantisks", "Eiropas stadionus satricinošs", "ar daudz uguņošanas, liesmām un dūmiem".

Kā atgādina rīkotāji, ar vairāk nekā 20 miljoniem pārdoto ierakstu visā pasaulē, "Rammstein" ir viena no komerciāli veiksmīgākajām vācu rokgrupām pasaulē.

Jau kopš dibināšanas 1994. gadā "Rammstein" ir slavena ar saviem provokatīvajiem dziesmu tekstiem, videoklipiem un iespaidīgiem, pirotehnikas piesātinātiem skatuves šoviem."

"Neue Deutsche Härte" virziena šobrīd populārākie pārstāvji pasaules slavu ieguva 2001. gadā ar savu trešo albumu "Mutter". Kopumā grupa izdevusi astoņus studijas albumus. Jaunākais no tiem - "Zeit" - iznāca šī gada pavasarī.

"Rammstein" ir pirmā vācu grupa, kas tikusi nominēta prestižajai "Grammy" balvai. tā saņēmusi 10 "Echo", divas "Kerrang!" un vienu MTV Eiropas mūzikas balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!