Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA
Šobrīd pilnībā ir izpārdots amerikāņu repera 50 Cent "Arēnā Rīga" gaidāmais koncerts šī gada oktobrī, liecina koncertaģentūras FBI sociālajos medijos publicētā informācija.

Par to, ka koncerts pilnībā izpārdots, savos oficiālajos sociālo mediju kontos raksta arī pats reperis, savukārt koncerta rīkotājs Ģirts Majors "Facebook" raksta, ka šis ir visātrāk izpārdotais koncerts, kāds jebkas noticis "Arēnā Rīgā".

Šo rekordu Majors apstiprina arī sarunā ar "Delfi". Kopumā ir izpārdoti 11 tūkstoši biļešu. Kā vēsta koncerta rīkotājs, lielākā daļa biļešu iegādātas jau iepriekšpārdošanā, kas sākās 10. maijā, bet 12. maijā, kad uzsākta biļešu tirdzniecība, nekas daudz vairs neesot atlicis.

Kā norāda Majors, kad būs precīzāka informācija par koncerta tehnisko norisi, tad, būs zināms, vai atradīsies iespēja laist tirdzniecībā vēl papildu biļetes. Koncerta rīkotāji aicina sekot līdz informācijai koncertaģentūras FBI sociālo mediju kontos.

Jau ziņots, ka šoruden, 9. oktobrī, "Arēnā Rīga" ar vērienīgu šovu uzstāsies viens no komerciāli veiksmīgākajiem un populārākajiem reperiem pasaulē – 50 Cent. Koncerta īpašais viesis būs Busta Rhymes.

Kā norāda organizatori, šis būs lielākais šāda mēroga hip-hopa notikums Baltijas valstīs. Koncerts notiks par godu 20 gadadienai kopš leģendārā debijas albuma "Get Rich Or Die Tryin'" iznākšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!