Foto: Publicitātes foto

Latgales vēstniecībā "Gors", Rēzeknē šī gada 18. septembrī pulksten 17 uzstāsies kulta dziesminieks, grupas "Aquarium" līderis Boriss Grebenščikovs ar pavadošo grupu.

"Mūsu dažreiz briesmīgajā un neparedzamajā laikā pasauli var glābt tikai patiess skaistums, absolūts talants un dziļa laika izpratne. Boriss Grebenščikovs kā personība, kā autors, kā leģendāras grupas līderis pilnībā atbilst augstākajiem kritērijiem. Turklāt tieši Rēzeknē mūs sagaida brīnišķīgs pārsteigums - tieši te notiks jauna, iespējams, viena no vēsturē labākajiem albumiem - "Visu svēto nams" prezentācija," raksta koncerta rīkotāji no "Trade Hub Productions".

Komponists, dzejnieks un domātājs Boriss Grebenščikovs ir 70. gadu sākumā dibinātās grupas "Aquarium" līderis. Viņš ir krievu rokmūzikas kulta personība, kura daiļradi pielūdz ne tikai Krievijā, bet arī Rietumos. Kopš kara sākuma mūziķis aktīvi nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Jau ziņots, ka jūnija sākumā Rīgā notika mūziķa, grupas "Aquarium" līdera Ukrainas atbalstam Austrumeiropā veltīts labdarības koncerts. Mākslinieks kopš kara sākuma aktīvi nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!