Foto: Publicitātes foto
Rīgas Kongresu namā 12.februārī koncertēs portugāļu dziedātāja Karminju (Carminho), kura atzīta par vienu no jaunās paaudzes talantīgākajām fadu māksliniecēm, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji "Live Music Agency".

Portugāļu izcelsmes mākslieniece Karminju Latvijā viesosies pirmo reizi un viņas priekšnesumu varēs baudīt arī Valmierā - 13.februārī, plkst. 19:00
Preiļos - 14.februārī, plkst. 19:00 un Garkalnē - 15.februārī, plkst. 19:30

Ņemot vērā lielo klausītāju interesi par Rīgas koncertu, tirdzniecībā laistas papildu biļetes uz Karminju uzstāšanos Kongresu namā, 12. februārī.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

Karminju, īstajā vārdā Maria do Carmo Carvalho Rebelo de Andrade dzimusi 1984. gada 20. augustā Lisabonā, mūziķu ģimenē. Karminju māte Teresa Siqueira arī bijusi slavena fadu dziedātāja. Viņa izpelnījusies arī atzinību par inovatīvu pieeju, apvienojot portugāļu fadu ar populāro mūziku, džezu un roku.

Karminju dzimtajā Portugālē "EMI Music" paspārnē izdotie albumi "Fado" un "Alma" jau paguvuši iegūt zelta un platīna statusu.

"Karminju savā fadu mūzikas izpildījumā ieliek dažādu mūsdienu mūzikas žanru harmonijas, kas padara skanējumu eklektiskāku, oriģinālāku un mūsdienīgāku. Gados jaunā māksliniece ar savu fadu interpretāciju un jaunības degsmi īpaši uzrunā jauno paaudzi," raksta koncerta organizatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!