Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 5. Aprīlī, klubā "Nabaklab" uzstāsies Kanādas mūziķe "Chinawoman", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Latvijā dziedātāja popularitāti guva, pateicoties latviešu spēlfilmai "Kolka Cool", kurā ir dzirdams mākslinieces izpildījums, "Chinawoman" pirmoreiz Latvijā viesojās pagājušā gada festivālā "Laba daba", kurā tika atzinīgi novērtēta.

Zemās balss īpašniece "Chinawoman" jeb īstajā vārdā Mišelle izpilda astoņdesmito gadu stila melodijas indie un traģikomiskās noskaņās.

Mākslinieces izpildījums ir melodiski sentimentāls, sirsnīgs, orientēts retro stilā. Dziedātājas dzimtas saknes meklējamas Krievijā, bet pati viņa dzimusi Toronto. Māksliniece uzaugusi, klausoties 70.gadu padomju estrādes zvaigznes - Allu Pugačovu un citas. Iespējams, ka tieši šā iemesla dēļ viņas mūzika ir sirdij tuvāka un saprotamāka austrumeiropiešiem, nevis kanādiešiem. Neskatoties uz to, "Chinawoman" atpazīstamība pasaulē pēdējā laikā tikai augusi, nesen izdots viņas jaunais singls "Vacation From Love", vēsta koncerta rīkotāji.

Biļetes uz "Chinawoman" koncertu pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā no 14.februāra, kad biļetes pieejamas par īpašu cenu, no 15.februāra biļetes kļūs dārgākas.

Koncerta rīkotāji norāda - ņemot vērā kluba izmēru, biļešu skaits ir ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!