Foto: Publicitātes foto

Rīgā, VEF Kultūras pilī 10. jūnijā uzstāsies populārais krievu dziedātājs, grupas "Aquarium" līderis Boriss Grebenščikovs. Visi ienākumi no koncerta tiks ziedoti Ukrainas bēgļu atbalstam Baltijas valstīs.

Boriss Grebenščikova koncerti Rīgā jau ir gadiem sena tradīcija. Tomēr šoreiz viņš Latvijā ieradīsies, lai paustu savu nostāju pret karu Ukrainā.

"Tieši tagad, kad katrs stāv izvēles priekšā, Boriss Grebenščikovs viens no pirmajiem apstiprināja savu izvēli būt gaismas pusē, drošsirdīgi kā vienmēr. Viņš aicina atbalstīt tos, kas cīnās ar tumsu. Boriss Grebenščikovs nekavējoties kļuva par visdažādāko akciju un festivālu dalībnieku, kuros tiek pausts atbalsts Ukrainai. Koncerts Rīgā ir viņa personīga akcija," raksta koncerta rīkotāji no "Trade Hub Productions".

Komponists, dzejnieks un domātājs Boriss Grebenščikovs ir 70. gadu sākumā dibinātās grupas "Aquarium" līderis. Viņš ir krievu rokmūzikas kulta personība, kura daiļradi pielūdz ne tikai Krievijā, bet arī Rietumos. Kopš kara sākuma mūziķis aktīvi nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!