Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 9. martā, Rīgas Sporta manēžā notiks "Summer Sound Spring Session", kurā par muzikālo noformējumu gādās arī reperis Ozols, DJ Rudd un Makree, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāju pārstāvji.

Pirmo reizi festivāla vēsturē "Summer Sound" rīko vienas nakts pasākumu Rīgā, kurā uzstāsies vācu elektroniskās mūzikas dīdžejs Tujamo, "Bermudu Divstūris" un dīdžejs Toms Grēviņš. Mākslinieku sarakstu papildina Latvijas repa leģenda Ozols, DJ Rudd un Makree.

Par ideju rīkot "Summer Sound Spring Session" ballīti martā stāsta festivāla direktors Uldis Pabērzis: "2018. gada vasara bija fantastiska – piesātināta ar daudz un dažādiem pasākumiem. Lai šīs brīnišķīgās vasaras noskaņa vēl mazliet paturpinātos un tā ievadītu arī 2019. gada vasaras sajūtu, mēs, festivāla rīkotāji, esam ieplānojuši pavasara pasākumu Rīgā, kas ļaus gan atsaukt atmiņā labākos mirkļus no šīs vasaras, gan būs kā ieskaņas pasākums nākamā gada lielākajam pludmales pasākumam Liepājā – "Summer Sound"".

"Summer Sound Spring Session" ballīte norisināsies Rīgas Sporta manēžā, Kojusalas ielā 9, Rīgā.

Biļetes uz festivālu "Summer Sound" un "Summer Sound Spring Session" var iegādāties summersound.lv un visās "Biļešu servisa" kasēs Latvijā.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies 9. reizi. Ik gadu divu dienu garumā jūras krastā tas piedāvā vairāk nekā 50 mākslinieku, kā arī daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!