Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium" šī gada 7. novembrī uzstāsies kanādiešu mūziķis, viens no pazīstamās un ar "Grammy" godalgotās grupas "Arcade Fire" dibinātājiem, Vils Batlers, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no FBI.

Vils Batlers ir "Arcade Fire" līdera Vina Batlera jaunākais brālis un viens no grupas līdzdibinātājiem. "Arcade Fire" sastāvā viņš spēlēja no 2003. līdz 2021. gadam un kopā ar grupu ir iepriekš koncertējis Latvijā.

Šoreiz Batlers Rīgā ieradīsies kā solomākslinieks ar savu pavadošo grupu "Sister Squares". Tieši koncerta izziņošanas dienā, 29. martā, "Will Butler & Sister Squares" ir laiduši klajā jaunu dziesmu "Willows".

""Willows" ir par pagātnes atstāšanu pagātnē," tā par dziesmu saka Vils Batlers. "Nostalģija ir salda, bet tā ir inde. Dziesmas video ainā redzams, kā kāds iebrauc tuksnesī, lai satiktu vecāku sievieti, kas patiesībā ir viens no likteņiem, kā senā tautas pasakā. Un varbūt viņš atkal vēlas būt jauns, vai vēlas, lai viss atgrieztos tā, kā tas bija agrāk. Un viņa atbild - viss ir iespējams, bet par atbilstošu cenu."

"Sister Squares" ir Ņujorkā bāzēta grupa, kuras saknes meklējamas dejas un teātra mākslā. "Will Butler & Sister Squares" rudenī Eiropā uzstāsies tikai astoņās pilsētās un viena no tām ir Rīga. Ar koncertu "Palladium" tiks atklāta mūziķu Eiropas turneja.

Biļetes uz koncertu sāks tirgot 31. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!