Foto: Publicitātes foto
Rīgas Kongresu namā 14. septembrī ar elegantu koncertu uzstāsies Makss Rābe (Max Raabe) un "Palast Orchester", portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Mūziķis Latvijas publikai piedāvās koncertprogrammu "Eine Nacht in Berlin" ("Nakts Berlīnē"), kurā Makss Rābe dzied vācu mūzikas 20. un 30. gadu kompozīcijas.

Rīgas Kongresu nama durvis apmeklētājiem tiks atvērtas plkst. 19.00. Makss Rābe un "Palast Orchester" savu uzstāšanos sāks plkst. 20.00.

""Eine Nacht in Berlin" ir kas vairāk par koncertu - tas ir ceļojums laikā, kurā mākslinieki izpildīs 20. - 30. gadu oriģinālskaņdarbus, kā arī mūsdienu hitu aranžējumus atbilstošā noskaņā. Lai kurā valstī Makss Rābe un orķestris uzstātos, kritiķi velta slavinošus vārdus, dēvējot "Eine Nacht in Berlin" par šarmantu, inteliģentu un unikālu šovu, kurā laikā no skatuves strāvo augstākās klases izpildījums un autentiska noskaņa," koncertu raksturo tā rīkotāji.

"Uz skatuves valdīs harmoniska vēsturisku detaļu un mūsdienu tehnoloģiju saskaņa. Un gluži kā dzirkstele tam visam vidū būs neizsmeļamā Maksa Rābes humora izjūta, kas neatstās vienaldzīgu nevienu koncerta apmeklētāju," papildina Kārkliņš.

Biļetes uz uzstāšanos vēl nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Biļešu cena - no 39 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!