Foto: Publicitātes foto
3. oktobrī, pulksten 19.30 "Arēnā Rīga" koncertēs popmūzikas dziedātāju ar operdziedātāju balsīm kvartets "Il Divo", kas pēdējo septiņu gadu laikā ir plūcis laurus visā pasaulē, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Martā pēc jaunā albuma "Wicked Game" iznākšanas "Il Divo" uzsākuši ceturto vispasaules koncertturneju, kas ietver sešus kontinentus. Kā vēsta Rīgas koncerta rīkotāji, "Il Divo" koncertturneja pasaulē ir guvusi milzīgus panākumus: spānis Karloss Marins, amerikānis Deivids Millers, francūzis Sebastians Izambars un šveicietis Urss Buhlers ir uzstājušies labākajās koncertzāles Eiropā un Lielbritānijā, tostarp ar koncertu dzīvajā izpildījumā "Royal Albert Hall" Londonā.

Savukārt "Il Divo" iepriekšējā koncertturneja "An Evening With Il Divo" turpinājās visu 2009. gadu. Koncerti notika 130 pilsētās, kur "Il Divo" guva milzīgus panākumus un uzvarēja arī "Billboard Award" kategorijā "Pati grandiozākā un lielākā gada turneja".

""Il Divo" izgāja pasaules arēnā kā vienīgā grupa, kas spējusi apvienot klasisko un popmūziku. Viņu panākumi ir cieņas izrādīšana mūziķiem. Viņi ir ļoti talantīgi. Par to liecina fakts, ka ka miljoniem cilvēku visā pasaulē iedvesmojas no viņu mūzikas stila," norāda "Il Divo" pārstāvis Džons Giddings.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, "Il Divo" kolektīvs ir ieguvis 150 zelta un platīna balvas 33 valstīs, pārdevis 26 miljonus savu piecu albumu kopiju, tostarp arī "Wicked Game".

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu serviss" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!