Foto: Publicitātes foto
Šī gada 15. oktobrī Rīgā uz kluba "First Mir" skatuves uzstāsies populārais ukraiņu mākslinieks Artjoms Pivovarovs, informē portāls "balticevents.info".

Kā vēsta organizatori, Artjoms Pivovarovs ir dziedātājs un producents. Vairāki viņa skaņdarbi ir vadošos muzikālo straumēšanas platformu topos. Mūziķis kļuvis par "Yuna" balvas ieguvēju nominācijā "Gada hits" nominācijā. Ar "Yuna" balvu Ukrainā apbalvu labākos skatuves māksliniekus. Pivovarova klips uz dziesmu "Deja vu" (krievu un ukraiņu versijāss) sasniedzis vairāk nekā 80 miljonu skatījumu "YouTube".

Kara laikā Artjoms Pivovarovs uzturas Ukrainā, kur gandrīz katru nedēļu sniedz labdarības koncertus vairākās pilsētās. Pivovarovs Rīgā uzstāsies lielas Eiropas koncertturnejas ietvaros. Koncerta programmā būs dzirdami mūziķa populārākie skaņdarbi, kā arī pavisam jaunas kompozīcijas.

Visi koncerta gūtie ieņēmumi no biļešu tirdzniecības tiks ziedoti Ukrainas Nacionālās militārās klīniskās slimnīcas vajadzībām, lai iegādātos reanimācijas iekārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!