Foto: Publicitātes foto
Pēc veiksmīgas jaunās programmas "Uguns" koncertu turnejas pa Latvijas pilsētām dziedātājs Igo aicina savas daiļrades cienītājus un visus interesentus uz lielkoncertu Rīgā, Kongresu namā 20. janvārī.

Koncerta pirmajā daļā Igo kopā ar pavadošo grupu atskaņos savu jauno koncertprogrammu "Uguns". Tās pamatā ir Jāņa Strazda mūzika un Igo dzeja. Savukārt koncertu otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo iepriekšējo gadu veikumiem, tostarp arī labi zināmas un publikas iemīļotas kompozīcijas.

"Galvenā domā ir dažādos veidos apspēlēt uguni – tas var būt gan Jāņuguns, gan malduguns. Uguni cilvēce pazīst jau ļoti sen, tāpēc tēmas un to interpretācijas ir dažādas, bet, protams, bez etniskās mūzikas elementiem te iztikt nevarēs," par programmu stāsta Igo.

Kopā ar Igo koncertā uzstāsies gan dziesmu mūzikas autors Jānis Strazds, perkusionists Andžejs Grauds, saksafonists Zintis Žvarts gan Igo pavadošā grupa – bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, ģitārists Ivars Jercums, taustiņistrumentālists Juris Kristons, un vokālistes Bizaķe, Žubīne, Alise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!