Foto: Publicitātes foto. "Mary Jane" 2003. gadā
Pašmāju rokgrupa "Mary Jane" publicējusi jaunu dziesmu "Millionaire", kas ir pieteikums jaunam, pēc skaita otrajam albumam "In Jail", kas tiek izdots 15 gadus pēc tā idejiskās tapšanas.

"Albums ir rūdzis teju jau 15 gadus un ja tiktu turēts vēl ilgāk, iespējams zēni būtu spiesti izdot jau gatavu etiķi," raksta grupas līderis Jānis Grants.

"In Jail" tapšanas vēsture sākusies 2003. gadā Liepājas karostas cietumā, kā raksturo Grants, tā bijusi "afēra aiz nodarbinātības trūkuma un sastāvējušā gaisa grupas mēģinājumu telpā."

"Pēc piesātinātas piedzīvojumu dozas divu nedēļu garumā, ar cietuma spokiem un atejas traumām, tika ierakstīts tā sauktais "cietuma albums". Diemžēl vētrainais un nesavaldāmais jaunības entuziasms, izsvīda lēnām no radošām galvām, pateicoties visiem ļoti labi pazīstamajam līdzekļu trūkumam, kurš kā sērga agri vai vēlu piemeklē visus maznodrošinātos pašdarbniekus," stāsta Grants.
Šoreiz albuma tapšana un izdošana tiek novesta līdz galam. Līdz ar albuma izdošanu, grupa plāno koncertēt jeb, kā paši saka, doties pārbraucienā pa Baltijas valstīm, piedaloties festivālos un uzstājoties klubos.

Grupa "Mary Jane" tika nodibināta 1995. gadā, lielāko uzmanību izpelnījās, spēlējot "zelta" sastāvā, kas savas aktīvās darbības laikā (2000.-2006.), guva atzinību gan no kritiķu, gan arī no klausītāju puses. Tāpat grupas pirmais albums "Lost Innocence Vast Ego" tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijā "Labākais roka albums" 2005. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!