Foto: Publicitātes foto
Pašmāju rokgrupa "The Velvet Supernova" laidusi klajā ar jaunu singlu "Shelter " - pēc kārtas ceturto dziesmu no grupas topošā debijas albuma, kas iznāks nākamgad, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Dziesmas autors ir grupas solists Jēkabs Zemzaris. Liekot lietā sintezēto skaņu efektus, ierakstu veikuši paši grupas mūziķi, savukārt stīgu aranžējumu veidojis komponists Imants Zemzaris, bet skaņas pēcapstrādi - Sergejs "Amsterdam" Laļetins (Gustavo, Sanctimony). Ar šo elektroniski-akustisko dziesmu "The Velvet Supernova" puiši atkāpjas no iepriekšējo singlu roka dinamikas un ļauj nojaust gaidāmā debijas albuma stilistisko daudzpusību.

Dziesmu "Shelter"dzīvajā izpildījumā pirmoreiz varēs dzirdēt "The Velvet Supernova" koncertā 15. decembrī Rīgā klubā "Melnā piektdiena". Koncertā skanēs arī daudzas citas vēl nedzirdētas dziesmas no topošā debijas albuma, tāpat arī fanu iecienītie singli "The Distance" un "Sunshine".

Grupa strādā pie īpaša koncerta noformējuma un sola, ka 15.decembrī gaidāma līdz šim vērienīgākā "The Velvet Supernova" uzstāšanās. Pasākuma viesi būs grupas "Faitfhul In Misfortune" un "The Solid".

Kopš dibināšanas 2010. gadā grupa "The Velvet Supernova" ir laidusi klajā trīs radio singlus un sniegusi vairāk kā 30 koncertus Latvijas un Lietuvas klubos un festivālos.

Biļetes uz 15.decembra koncertu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!