Foto: AP/Scanpix
Kādreizējais Rokgrupas "Mötley Crüe" līderis Vinss Nīls uzstāsies jaunievēlētā un pretrunīgi vērtētā ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas ceremonijā, kas notiks Vašingtonā, 2017. gada 20. janvārī, raksta ārvalstu prese.

Kā medijiem apgalvo rokzvaigzne, šis datums jau ticis rezervēts pirms vairākiem mēnešiem un viņa menedžments to ieplānojis vēl nezinot, kurš kļūs par nākamo ASV prezidentu.

"Mēs nosūtījām grupas dalībnieku un tehniskā personāla pases drošības dienestam, tātad ikviens var apliecināt, ka nezinājām, kurš uzvarēs. Mums jau laikus vienkārši rezervēja koncerta datumu," "Bilboard" skaidrojis mūziķis.

Tāpat mūziķis nezina, vai inaugurācijas pasākumam ir rezervēta vēl kādas grupas uzstāšanās, tāpat viņam nav zināms, cik ilgi būs jāspēlē, kā arī nav dotas nekādas norādes no Republikāņu partijas, kādas dziesmas spēlēt.

Vinss Nīls no mātes puses ir meksikāņu izcelsmes un Amerikas pamatiedzīvotāju – no tēva puses. Grupā "Mötley Crüe" viņš sāka spēlēt 1980. gadā. Losandželosas hārdroka apvienība savus ziedu laikus piedzīvoja 80. gados. 1992. gadā Nīls grupu pameta un uzsāka solokarjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!