Foto: Publicitātes foto
Zviedru dueta "Roxette" koncertu Rīgā 16.martā atklās pašmāju grupa "Rock5", portālam "Delfi" pavēstīja koncerta rīkotāji.

Grupa "Rock5" dibināta 2009.gada beigās un jau uzstājusies vairāk kā 40 koncertos. Tās sastāvā ir Dināra Rudan (vokāls), Antra Lante (ģitāra), Ingars Viļums (bass) un Mārtiņš Linde (bungas). Sevi "Rock5" dalībnieki raksturo kā pozitīvu, kreatīvu un profesionālu mūziķu grupu, ko vieno kopīga kaisle un mīlestība pret mūziku un kas priekšnesuma laikā vienmēr gatavi sniegt klausītājiem iespēju uzlādēties ar savu nerimstošo enerģiju.

Šobrīd "Rock5" strādā studijā, kur top debijas albums. Vairākas jau ierakstītās dziesmas atzinīgi novērtējuši zviedru dueta "Roxette" pārstāvji un izvēlējušies grupu par Rīgas koncerta iesildītājiem.

11.februārī izdotais "Roxette" albums "Charm School" jau ieņēmis 20. vietu pasaulē vispārdotāko ierakstu topā, bet pirmais singls 'She's Got Nothing on (But the Radio)' atrodas vairāku Eiropas valstu hitparāžu pirmajās vietās. Arī Latvijas radiostacijās pēdējo nedēļu laikā šī ir viena no visbiežāk spēlētajām dziesmām.

Tikmēr "Roxette" 28.februārī ar krāšņu uzstāšanos Kazaņas "Tatneft" arēnā uzsākusi 2011.gada pasaules koncerturneju.

Līdz gada beigām duets sneigs vairāk nekā 50 koncertus Krievijā, Argentīnā, Čīlē, Brazīlijā, Dienvidāfrikā, Turcijā, Grieķijā, Austrijā, Čehijā, Norvēģijā, Vācijā, Nīderlandē, Šveicē, Somijā, Dānijā, Zviedrijā un citās valstīs, tai skaitā arī Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Daudzviet visas biļetes uz "Roxette" koncertiem pilnībā izpārdotas.

Rīgā "Roxette" ieradīsies jau 15.martā. Koncertā duets izpildīs gan savas visu laiku labākās dziesmas, tādas kā 'The Look', 'Sleeping In My Car', 'Dressed For Success', 'Dangerous', 'It Must Have Been Love' un citas, gan arī piedāvās ieskatu nule iznākušajā albumā "Charm School".

Biļetes uz koncertu 16.martā hallē "Arēna Rīga" vēl iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!