Foto: Publicitātes foto

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nākamajā vasarā norisināsies jau 7 gadu pēc kārtas un būs piesātināts ar labu mūziku, aizraujošām nodarbēm un labdabīgu atmosfēru, kas bieži vien ir galvenais iemesls tam, kāpēc cilvēki turp dodas.

Katrai mājai ir sava aura un tās saimniecei savas “firmas” receptes, kas iepriecina viesus, bet festivālam ir pārdomāta programma un vesela sajūtu gamma, kas radīta domājot par apmeklētājiem, kas to iemīļojuši.

Sākot no 2014.gada 19.decembra līdz 2015.gada 31.janvārim festivāla divu dienu biļetes būs pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā par īpašu svētku cenu.

Festivāls kā ierasts norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā “Ratnieki”, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Balstoties uz jau iekoptām tradīcijām, festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām, sportiskām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm, tai skaitā ģimenēm ar bērniem.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja festivālā pieaugušo pavadībā arī šogad būs bez maksas. Savukārt no 1.februāra festivāla divu dienu biļetes maksās 30EUR un sekos informācija par grupas biļetēm un īpašu piedāvājumu ģimenēm.
Grupas tiks izziņotas 2015. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!