Foto: DELFI Aculiecinieks

No piektdienas, 12. augusta, līdz svētdienai, 14. augustam, Aknīstes novada brīvdienu mājā "Susēja" norisināsies trešais alternatīvais kamermūzikas festivāls "Sansusī", ko rīko Latvijas Nacionālās operas solists Armands Siliņš.

Festivāls sākas 12. augustā plkst. 17.00, bet pirmais koncerts notiks plkst.19.00. Sestdienas un svētdienas notikumi sāksies jau no plkst. 9.00 no rīta.

Šogad "Sansusī" piedalās Eva Bindere, Kristīne Blaumane, Inga Kalna, Guntis Kuzma, Jānis Porietis, Reinis Zariņš, kvartets "Quadra", kvartets "RIX". Komponistu lokā būs Andris Dzenītis, Oskars Herliņš, Jēkabs Nīmanis, Oļesja Kozlovska, Anna Ķirse, Jānis Petraškevičs un Antons Safronovs.

Būs arī stāstnieki Baiba Kurpniece, Orests Silabriedis un Jānis Torgāns. Tāpat festivālā ar programmu piedalīsies Ģertrūdes ielas teātris, "Umka.lv" un "Dirty Deal Teatro", igauņu gaisa akrobāte Grete Gross, instalāciju mākslinieks Vilnis Putrāms.

Naktsprogrammā uzstāsies grupas "Suņa stunda", "Dodo" un Jēkabs Nīmanis ar grupu "Mūsdienas".

Tāpat festivālā varēs vērot izrādi bērniem "Kukainis" pēc Franca Kafkas stāsta "Pārvērtības" motīviem, kā arī citus priekšnesumus.

Biļetes uz festivālu nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!