Foto: Publicitātes foto

Ar svinīgu pasākumu kafejnīcā "Illy" trešdien, 28.maijā grupa "Satellites LV" prezentš šonedēļ izdoto savu piekto studijas albumu "Pagrīdē". Līdz ar albuma iznākšanu klajā laists arī grupas aktuālais singles "Iedziļinies – šeit ir dziļš".

Satellites LV 'Iedziļinies - šeit ir dziļš'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Satelliteslv-Iedzilinies-seitirdzils.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Ieraksts digitālai lejupielādei pieejams www.ekase.lv (vēlāk arī iTunes), bet kompaktdiska formātā jau atrodams mūzikas veikalos "Upe", "LP", "Istaba", "Randoms", kafejnīcā "Mierā" un citviet.

Vasarā albums tiks izdots arī ierobežotā vinilplates tirāžā un prezentēts īpašā veidā, sadarbojoties ar "Dirty Deal Audio" bītmeikeriem.

"Pagrīdē" ir grupas piektais studijas albums. Plates galvenās saturiskās tēmas ir sports, pašiedvesma un pašmāju popmūzikas kritika. "Pagrīdē" ierakstīts 2010. gada vasarā ar skaņu inženieri Armandu Treilihu un ar pārtraukumiem tapis pusotru gadu. Ierakstu miksējis Gatis Zaķis (Mute studija). Albumu māsterējis Eds Brūks ("Fleet Foxes", "Death Cab for Cutie") Sietlā, ASV "RFI Mastering" studijā.

"Albumā ir divi enerģētiskie centri," komentē grupas dalībnieki. "Viens no tiem - plates titulskaņdarbs "Pagrīdē", kas signalizē par pārmaiņām. Otrs - "Lēkā, lēkā!", kas ievada plates b-pusi un summē albuma saturisko vēstījumu."

Iepriekšējie divi grupas ieraksti ("Vadu" un "Bezvadu") izdoti 2009. gadā.

Foto: 'Satellites LV' koncertos

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!