Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Eltons Džons ieraksrījis duetu kopā ar ne mazāku britu estrādes leģendu – 76 gadus veco Englbertu Hamperdinku, raksta ārvalstu prese.

Duetā ierakstītā dziesma būs atrodama Hamperdinka jaunajā labāko dziesmu albumā, kas iznāks 2013. gada pavasarī.

”Mēs pavadījām lieliski laiku, ierakstot šo dziesmu,” paudis Eltons Džons, piebilstot, ka darbs studijā noticis ātri un bez aizķeršanās, un viņa cienījamā vecuma kolēģis izklausās tikpat labi kā allaž.

Hamperdinka drīzumā gaidāmais labāko dziesmu albums iznāks 45 gadus pēc1967. gadā albuma ”Release Me” iznākšanas, kas atnesa viņam pasaules slavu un pirmās vietas pārdotāko albumu sarakstos.

Mūziķis, kurš līdz šim pārdevis vairāk kā 150 miljonus ierakstu visā pasaulē, līdz šim nebija ierakstījis kopīgu dziesmu ar Eltonu Džonu. Dziedātājs sadarbību sauc par pagodinošu viņa albumam, uzsverot, ka vienmēr bijis sajūsmā par Eltona Džona daiļradi.

”Šis albums ir mīlestības darbs,” tā par kopējo sadarbību saka Hamperdinks, piebilstot, ka šī nav vienīgā dziesma, ko abi mūziķi ierakstīs duetā.

Šogad dziedātājs pārstāvēja Lielbritāniju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, pēc ilgāka pārtraukuma atgriežoties prožektoru gaismās. Tomēr neraugoties uz augstajām prognozēm, estrādes mūzikas veterāns palika otrais no beigām.

”Manā karjerā ir bijušās daudzas virsotnes un Eirovīzija man bija brīnišķīga pieredze,” optimistisks ir Hamperdinks.

Foto: Eltons Džons Rīgā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!