"Delfi" sadarbībā ar mūzikas platformu "Domofons" turpina otro sezonu tiešsaistes koncertu un sarunu sērijai, kurā ik nedēļu viesojas kāds Latvijā pazīstams mūziķis vai mūziķu kolektīvs. Jaunā projekta mērķis ir ne tikai piedāvāt "Delfi" lasītājiem kvalitatīvas uzstāšanās, ko baudīt mājas apstākļos, bet arī atbalstīt savus iecienītos mūziķus. Domofons otro sezonu, 9. septembrī, pulksten 21.00 noslēdz viens no atzītākajiem vietējiem džeza mūziķiem "Jāņa Ruņģa klātbūtne".

"Jāņa Ruņģa klātbūtne" ir svaiga oriģinālmūzika - latviešu mēlē tapināta. Pirmā uzstāšanās notika jau 2012.gadā, tikai džezīgākā mērcē. Jānis nesteidzīgi izdeva savu dziesminiecisko debijas albumu "Ārpus prātus", kas tika atzinīgi novērtēts "Austras balvas" un "Zelta mikrofona" pasākumos. Šī gada rudenī varēsim sagaidīt otro studijas albumu "Dzīvojumi", kā arī tradīcijas turpinot, vairākus mūzikas video klipus."

Raidījumā tiešraidē bez maksas būs iespējams baudīt 55 minūšu ilgu koncerta pirmizrādi, kas pēc tam būs pieejama platformas "Domofons" "Youtube" kanālā. Raidījumu "Domofons" vada grupas "The Citizens LV" solists un mūzikas entuziasts Jānis Pētersons, kā arī viens no Baltijas vadošajiem skeiteriem Niklāvs Vētra.

Raidījums "Domofons" portālā "Delfi" ir skatāms ik trešdienu no pulksten 21.00. Ja vēlies noskatīties pirmās sezonas koncertus (Sudden Lights, Pirmais Kurss, Double Faced Eels, u.c), tad tie ir pieejami "Domofons" "Youtube" kanālā.

Pasākums tiek rīkots ar radošās komandas iniciatīvu un dažu atbalstītāju palīdzību ("Creators 22" - video, "AMFO" - studija, "Jānis Kalve" – skaņas pēcapstrāde, "Porters" - skaņas ieraksts, "BBRental.eu" - gaisma, "Sony" – video tehnika, "Colorwood", "Telpaugi.lv", "Zalite.lv", "Beātes Darbnīca" – noformējums). Raidījuma veidotāji arī aicina klausītājus atbalstīt "Domofons" platformu, kļūstot par patronu, lai būtu iespējams klausītājiem nodot vairāk baudāmu koncertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!