"Delfi" sadarbībā ar mūzikas platformu "Domofons" turpina otro sezonu tiešsaistes koncertu un sarunu sērijai, kurā ik nedēļu viesojas kāds Latvijā pazīstams mūziķis vai mūziķu kolektīvs. Jaunā projekta mērķis ir ne tikai piedāvāt "Delfi" lasītājiem kvalitatīvas uzstāšanās, ko baudīt mājas apstākļos, bet arī atbalstīt savus iecienītos mūziķus. "Domofona" viesu sarakstu trešdien, 26. augustā, pulksten 21.00 papildina Latvijas hip-hop zvaigzne Viņa.

Viņa ir ekspresīva, bezbailīga un daudzpusīga mūziķe, kas profesionāli mūzikas scēnā darbojas no 2015. gada. Viņa līdz šim izdevusi divus studijas solo albumus un vienu EP ar grupu "Bandmaster". Visas trīs minētās relīzes ir apbalvotas ar mūzikas balvu "Zelta mikrofons" un nogādātas pie klausītājiem koncertējot lielākajās Latvijas pilsētās un festivālos kā arī ārzemēs.

Raidījumā tiešraidē bez maksas būs iespējams baudīt 55 minūšu ilgu koncerta pirmizrādi, kas pēc tam būs pieejama platformas "Domofons" "Youtube" kanālā. Raidījumu "Domofons" vada grupas "The Citizens LV" solists un mūzikas entuziasts Jānis Pētersons, kā arī viens no Baltijas vadošajiem skeiteriem Niklāvs Vētra.

Raidījums "Domofons" portālā "Delfi" ir skatāms ik trešdienu no pulksten 21.00. Ja vēlies noskatīties pirmās sezonas koncertus ("Sudden Lights", "Pirmais kurss", "Double Faced Eels", u.c), tad tie ir pieejami "Domofons" "Youtube" kanālā.

Pasākums tiek rīkots ar radošās komandas iniciatīvu un dažu atbalstītāju palīdzību ("Creators 22" - video, "AMFO" - studija, "Porters" - skaņas ieraksts un apstrāde, "BBRental.eu" - gaisma, "Sony" – video tehnika, "Colorwood", "Telpaugi.lv", "Zalite.lv", "Beātes Darbnīca" – noformējums). Raidījuma veidotāji arī aicina klausītājus atbalstīt "Domofons" platformu, kļūstot par patronu, lai būtu iespējams klausītājiem nodot vairāk baudāmu koncertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!