Foto: Publicitātes foto

"Delfi" sadarbībā ar mūzikas platformu "Domofons" turpina tiešsaistes koncertu un sarunu sēriju, kurā ik nedēļu viesojas kāds Latvijā pazīstams mūziķis vai mūziķu kolektīvs. Jaunā projekta mērķis ir ne tikai piedāvāt "Delfi" lasītājiem kvalitatīvas uzstāšanās, ko baudīt mājas apstākļos, bet arī atbalstīt savus iecienītos mūziķus. Kā astotie un pirmo sezonu noslēdzošie "Domofona" viesi trešdien, 17. jūnijā, pulksten 20.00 bija eksplozīvā grupa "The Citizens LV".

"The Citizens LV" ir septiņu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku paši dalībnieki raksturo kā "alternatīvo vienradžu popu – 21. gadsimta rokenrola karaļi, popmūzikas un saldu tekstu dīvas, psihopāti vai vienradžu pops". Pastāvēšanas laikā grupa ir uzstājusies pasākumos kā "Positivus" (LV), "SummerSound" (LV), "Live Fest" (LV), "Collisium Music Week" (RU) un citos. Grupas sastāvā spēlē Jānis Pētersons (vokāls), Reinis Višķeris (taustiņi), Roberts Memmēns (bass), Krišjānis Ozols (ģitāra), Toms Kagainis (bungas), Dagnis Roziņš (saksofons), Mārtiņš Jaunzems (bass).

Raidījumā tiešraidē bez maksas būs iespējams baudīt 55 minūšu ilgu koncerta pirmizrādi, kas pēc tam būs pieejama platformas "Domofons" "Youtube" kanālā. Savukārt ekskluzīvi tikai "Delfi plus" abonentiem ir iespēja noklausīties neformālu sarunu – video podkāstu ar vakara viesi. Ikviens jaunais "Delfi plus" abonementa pirkums no šī raksta tiks novirzīts raidījuma viesiem. Astotajā raidījumā ar Jāni Pētersonu, Krišjāni Ozolu un Tomu Kagaini no "The Citizens LV" sarunājas "Domofona" mūzikas redaktors Jūlijs Melngailis.

Raidījumu "Domofons" šoreiz vada "Domofons" mūzikas redaktors Jūlijs Melngailis, kā arī viens no Baltijas vadošajiem skeiteriem Niklāvs Vētra.

Raidījums "Domofons" portālā "Delfi" ir skatāms ik trešdienu no pulksten 19.00. Ja vēlies noskatīties iepriekšējos koncertus (Sudden Lights, Pirmais Kurss, Rihards Lībietis Orchestra, u.c), tad tie ir pieejami "Domofons" "Youtube" kanālā.

Pasākums tiek rīkots ar radošās komandas iniciatīvu un dažu atbalstītāju palīdzību ("Creators 22" - video, "AMFO" - studija, "Porters" - skaņas ieraksts un apstrāde, "BBRental.eu" - gaisma, "Beātes Darbnīca" - noformējums). Raidījuma veidotāji arī aicina klausītājus atbalstīt "Domofons" platformu, kļūstot par patronu, lai būtu iespējams klausītājiem nodot vairāk baudāmu koncertu.

Kā raksta raidījuma Domofons veidotāji, viņu mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu bezmaksas saturu, kas atbalsta #paliecmājās brīvprātīgo kustību.

Abonē "Delfi plus" un noskaties ekskluzīvu interviju grupu "The Citizens LV". Visi abonēšanas ienākumi no šī raksta nonāks pie mūziķiem. Atbalsti Latvijas mūziķus, abonējot "Delfi plus" par 2,99 eiro, un mēnesi lasi visus rakstus bez maksas.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!