Foto: Publicitātes foto

Tikko no Vācijas atgriezusies Latvijas modernā progresīvā metāla mūzikas apvienība "Legacy ID", kura pārstāvēja Latviju lielākajā metāla mūzikas festivālā pasaulē "Wacken Open Air". Grupa šo iespēju ieguva uzvarot "Wacken Metal Battle Latvia 2015" konkursā.

Kā portālu "Delfi" informē grupas pašmāju kolēģi - "Skyforger" pārstāvji, "Legacy ID" sniegums festivālā tika atzinīgi novērtēts gan no skatītāju, gan no daudzu ārzemju mūzikas industrijas pārstāvju puses.

Šogad festivāls "Wacken Open Air" pulcēja vairāk nekā 80 000 apmeklētāju, kuri uz vairākām skatuvēm varēja redzēt tādas leģendāras grupas kā "Europe", "Judas Priest", "Black Label Society", "Dream Theater", "In Flames", UDO, "Savatage", "Suicide Silence", "Cannibal Corpse" un daudzas citas, tostarp arī "Legacy ID".

Pašmāju grupa "Legacy ID" pastāv no 2013. gada sākuma. Pa šo laiku grupa ir daudzkārt spēlējusi uz lielākajām Latvijas rokmūzikas skatuvēm, piedalījusies vairākos festivālos.

2014. gadā izdotais debijas albums "Genesis" ieguva ne tikai "Latvijas Metāla mūzikas Gada Balvu" nominācijā "2014. gada debija", bet arī pozitīvas atsauksmes ārzemēs.

Septembrī "Legacy ID" koncertēs Latvijā, kā arī dosies Baltijas koncertturnejā kopā ar grupu no Zviedrijas "The Drake Equation".

"Legacy ID" pašlaik strādā pie jauna singla un mūzikas video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!