Foto: DELFI

Nedēļu pirms "Positivus" festivāla - ceturtdien, 10. jūlijā, - jau no plkst. 7 rītā darbu sāks "Positivus TV", kurā līdz pat festivālam un tā laikā būs skatāmi sižeti par pasākumā gaidāmajām grupām, kā arī agrāko festivālu videoieraksti un dažādi oriģinālraidījumi, otrdien festivāla ieskandināšanas pasākumā paziņoja "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

"Skatītājiem tiek piedāvāts Latvijā pirmais festivāla pop-up kanāls "Positivus TV". Lattelecom ir vairākkārt paudis apņemšanos sniegt savu atbalstu nacionālā satura popularizēšanai - Positivus TV kanāls ir tā apliecinājums. Kanāls tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Radio, kas ir viens no Latvijas vienotā sabiedriskā medija stūrakmeņiem," skaidro Gulbis.

Positivus televīziju varēs skatīties 24 stundas diennaktī - no rīta Positivus TV programma sāksies ar festivāla aktuālo mākslinieku mūzikas video un dažādu sabiedrībā zināmu cilvēku viedokļiem par festivālu kopumā un tā panākumu atslēgu. Tālāk sekos raidījums "Made in Latvia", kur būs intervijas ar Latvijas māksliniekiem, kas līdz šim ir uzstājušies festivālā.

Kā jau mūzikas kanālā pienākas, neiztrūkstoša sadaļa būs veltīta festivāla māksliniekiem un to koncertiem – katru dienu piedāvājot četrus atšķirīgus iepriekšējo gadu festivālu mākslinieku koncertierakstus.

Savukārt vakarā "Positivus TV" varēs ar Arta Volfa un Toma Grēviņa palīdzību tikties ar šī gada festivāla ārvalstu māksliniekiem un iepazīt tos mazliet tuvāk. Raidījumā "Aizkulises" festivāla apmeklētāji varēs uzzināt aktuālo informāciju, kas nepieciešama gatavojoties festivālam.

"Positivus festivāls pēc astoņiem gadiem beidzot pa īstam nonāk televīzijā. Esam priecīgi, ka "Lattelecom" ar savām tehniskajām iespējām ir kļuvis par galveno festivāla partneri, kas ļauj pasākumu attīstīt jaunā kvalitātē," stāsta festivāla rīkotājs Ģirts Majors

No 14. jūlija "Positivus" festivāla biļetes kļūs dārgākas un maksās 62 eiro bez teltsvietas un 68 eiro ar teltsvietu. Pagaidām festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 57 eiro un ar teltsvietu 63 eiro. Biļetes nopērkamas "Positivusfestival.com", "Biļešu serviss" tīklā un "Nordea" bankomātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!