Foto: Publicitātes foto

Jau otrdien, 15. oktobrī, klubā "Melnā piektdiena" savas koncerttūres "Magickal Mastery Tour" ietvaros divas stundas ilgu koncertu sniegs itāļu psihodēliskā un sludge metāla vienība "Ufomammut", ko papildinās masīva videoinstalācija, vēsta kluba pārstāvji.

"Ufomammut" ir viena no Itālijas oriģinālākajām grupām. Itāļi par pamatu izmantojuši septiņdesmito gadu psihodēliskas mūziku "Pink Floyd" stilā, ko padarījuši smagāku līdz moderno sludge grupu skanējumam, tuvojoties arī stoner doom virzienam. Viņu mūzika ir smaga, zema, lipīga un skaista, ar mistikas piedevu - tās daudzos slāņus un skanējuma elementus veido un atskaņo vien trīs dalībnieki: Poia (ģitāras un efekti), Urlo (vokāls, bass, taustiņi) un Vita (bungas), stāsta pasākuma organizatori.

"Ufomammut" iespaidīgos priekšnesumus vēl vairāk spēcina vizuālie efekti un videonoformējums. Tādēļ grupas dalībnieki ir pieprasīti arī kā vizuālie mākslinieki, kuri tiek aicināti veidot atmosfēru arī citu rokmūziķu koncertos. Šādos gadījumos "Ufomammut" dalībnieki ir pazīstami arī kā  "Malleus Rock Art". Viņi arī veido un drukā albumu noformējumus, filmē klipus un koncertus.

Kā iesildītāji otrdien uz skatuves kāps pašmāju "9Horizon", kuri pirms vairākiem gadiem izdevuši kritiķu augstu vērtētu debijas albumu "Enstartend". Tāpat kā iesildītāji būs dzirdami arī Igaunijas ilggadīgākais un stabilākais industriālā metāla kolektīvs "Pedigree".

Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Tūres video:
Pilns albums "ORO: Opus Primum":
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!