Radio MIX FM savā desmit gadu jubilejā, sadarbībā ar Parex banku un koncertaģentūrām FBI un Welldone, piedāvā britu grupas “Depeche Mode” koncertu Latvijā. Baltijas valstīs “Depeche Mode” uzsāk savu jauno Eiropas koncertturneju.

“Depeche Mode” koncerts notiks 29. augustā Skonto stadionā grupas jaunā albuma “Exciter” (iznāks 2001. gada maijā) Eiropas koncerttūres ietvaros. Koncertā skanēs skaņdarbi no viņu jaunākā albuma, kā arī muzikālās karjeras spilgtākās kompozīcijas.

“Mūsu koncertaģentūra ir laimīga, ka grupas aģents uzticēja tieši mums šī koncerta organizēšanu. Koncertaģentūra FBI jau rīkojusi “Depeche Mode” koncertu pirms trīs gadiem Lielupē. Tas bija izpārdots un nebija iespējams uz skatuves izvietot visu grupas aprīkojumu. Šoreiz koncerts notiks Skonto stadionā, lai visiem būtu iespēja redzēt tādu “Depeche Mode” koncertu, kādu to redz visā pasaulē. Esam ļoti priecīgi, ka varam sagādāt šādu pārsteigumu mūsu sadarbības partneriem – radio Mix FM viņu dzimšanas dienā”, sacīja Brigita Rozenbrika, “BDG Latvija” direktore.

Radio MIX FM direktors Andrejs Feldmanis atzina: “Augusts ir ļoti nozīmīgs un skaists laiks, jo radio Mix FM aprit desmit gadi. “Depeche Mode” nav vienkārša mūziķu komanda, tas ir kas vairāk - vesela kustība. Tā ir viena no retajām grupām, kura iemantojusi kulta statusu.”

Jau no šodienas iespējams iegādāties koncerta biļetes koncertaģentūras FBI mājas lapā par īpašu cenu – tikai 9Ls. Turpat iespējams rezervēt VIP biļetes (cena 35Ls). Minēto biļešu skaits ir ierobežots. Papildus informācija par biļešu rezervāciju un iegādi – biletes@bdg.lv

Kulta grupa “Depeche Mode” savu karjeru uzsāka 80. gados, kas tika dēvēti par “elektroniskās atmodas laiku”, kad nākotnes muzikālās iekārtas piedāvāja melodijas, kuras viegli atcerēties. Savos divdesmit pastāvēšanas gados grupa pārdevusi vairāk kā četrdesmit miljonus albumu.

Grupas kodolu veido trīs mūziķi – Deivs Gahans (Dave Gahan), Martins L. Gors (Martin L. Gore) un Endrjū Fletčers (Andrew Fletcher). Grupas pēdējais albums “Ultra” tika izdots 1997. gadā. Pasaules mūzikas kritiķi prognozē milzīgus panākumus viņu jaunajam albumam “Exciter”.

“Depeche Mode” koncerta Latvijā ģenerālsponsors ir Parex banka.

Koncertaģentūra FBI un BDG atvainojas par tehniskiem traucējumiem lapas www.fbi.lv darbībā, kas radās sakarā ar domēna pārvietošanu uz Latviju. Visi tehniskie traucējumi ir novērsti un interesenti ir aicināti apmeklēt www.fbi.lv lapu un rezervēt biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!