Foto: Publicitātes foto

Lidlaukā "Spilve" Rīgā, 11. jūnija vakarā notiks līdz šim vērienīgākais autokoncerts ar grupu "Labvēlīgais tips", "Astro'n'out", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Rīgas modes" uzstāšanos, portālu "Delfi" informē rīkotāji.

Koncertu starplaikā par patīkamas atmosfēras uzturēšanu rūpēsies dīdžejs Toms Grēviņš.

Teritorija Spilves lidlaukā tiek iekārtota jau kopš 10. jūnija - būvēta skatuve un izvietoti lielie ekrāni,

Autokoncerta organizatori aicina koncerta apmeklētājus ierasties savlaicīgi, laika posmā no pulksten 16.30 līdz 18.00, lai varētu izkārtot automašīnas un sagatavoties mūzikas baudīšanai. Labākai koncerta vērošanai būs pieejami četri lieli videoekrāni un dzirdamību nodrošinās īpaši izdalīta radio frekvence, kuru varēs uzzināt koncertā. . Koncerta noslēgums – pulksten 23.00.

Tāpat arī Autokoncertā lidlaukā "Spilve" būs iespējams iegādāties ēdienus un dzērienus ar bezkontakta piegādi. Tos jau ir iespējams aplūkot un pasūtīt aplikācijā "Mobilly", lai saņemtu uzreiz – ierodoties koncerta teritorijā.

Autokoncerta laikā no automašīnas izkāpt būs atļauts tikai tad, ja būs nepieciešamība apmeklēt labierīcības.

"Šis gads un arī šī vasara daudziem no mums būs neaizmirstama ar savu savdabību – iespējams, ka vairums nekad nebija iedomājušies, ka apmeklēs koncertus sēžot automašīnās, tāpat kā mēs nebijām iedomājušies kā tādus organizēsim. Tā būs unikāla pieredze par kuru atmiņās ar citiem varēs dalīties vēl ilgi, tāpēc aicinām šīs atmiņas radīt kopā – vienīgajā tik vērienīgajā autokoncertā Latvijā," komentē pasākuma organizators Uldis Pabērzis.

Automašīnā var atrasties viena persona vai vairākas personas no vienas mājsaimniecības. Biļešu skaits ierobežots.

Pirms ierašanās pasākuma teritorijā cilvēki tiks aicināti iepazīties ar drošības noteikumiem un apņemties to ievērošanu.

Plašāka informācija par Autokoncerts lidlaukā "Spilve", kā arī drošības noteikumi, pieejami www.summersound.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!