Foto: Publicitātes foto

Šopavasar jaunu albumu "Summer City" laidīs klajā populārais latviešu mūziķis Jānis Stībelis. Ieraksta prezentācijas solokoncerts notiks 19. maijā Rīgas Kongresu namā, portālu "Delfi" informē dziedātāja pārstāvji.

Pirmais singls no gaidāmā albuma – dziesma "Until" klausītājiem tika prezentēta sociālajā tīklā "Facebook", bet nu tiek atrādīts plašākai publikai.

Jānis Stībelis 'Until'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/JanisStibelis_Unitil.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Pašlaik Jānis Stībelis atrodas koncerttūrē ASV un pēc atgriešanās Latvijā noritēs pēdējie sagatavošanās darbi jaunā albuma izdošanai, kā arī sekos nākošo albuma singlu prezentācija plašākai publikai. Jaunākais muzikālais veikums ir tapis gada laikā un kopumā tas ir mākslinieka veltījums vasarai kas, protams, būs siltu, pozitīvu un krāsainu emociju bagāts.

Albuma prezentācijas koncertā tiks pirmatskaņotas gan jaunā albuma dziesmas Latvijas labāko mūziķu izpildījumā, gan arī līdzšinējie Jāņa Stībeļa hiti. Koncertā būs dzirdamas dziesmas no Jāņa Stībeļa daiļradi ietekmejušiem popmūzikas dižgariem, kā Stings, Stīvijs Vonders, Bilijs Džoels un grupām, kā "Bee Gees", "Tower of Power". Šiem māksliniekiem par godu koncertā izskanēs interesantas kaverversijas.

Biļetes uz 19. maijā gaidāmo Jāņa Stībeļa solokoncertu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs no 23. marta.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!