Foto: Publicitātes foto
Jau šo svētdien, 6.jūlijā plkst. 19.30 Dzintaru koncertzāli piepildīs džeza mūzikas skaņas. Koncertā tiks izpildītas visā pasaulē zināmas un iemīļotas džeza mūzikas kompozīcijas.

"Pirmo Jūrmalas džeza vakaru veidojam tā, lai mūsu viesiem tas būtu kaut kas līdz šim nepieredzēts," vēsta organizētāja "Live Fest" pārstāve Inta Kozinda.

Koncertā būs iespējams dzirdēt sākot no Lūisa Ārmstronga, nepārspējamā Laimja Rācenāja izpildījumā, līdz pat bossa novai, ko pārņems Normunds Rutulis duetā ar Ievu Kerēvicu.

Klasisko džezu varēs klausīties pianista Harija Baša vadībā. Mūziķis uzstāsies kopā ar savu komandu jaunajiem mūziķiem Kasparu Kurdeko (bungas) un Reini Ozoliņu (kontrabass ),. Kopā ar trio uzstāsies arī daudzsološā soliste Aminata Savadogo, kura pērnajā gadā izcīnīja uzvaru "Jaunajā talantu fabrikā", apburot skatītājus ar savu balsi un enerģiju.

Festivālā muzicēs viens no pirmās džeza mūzikas izdevniecības Latvijā dibinātājiem Deniss Paškēvičs. Viņš Jūrmalas Džeza festivālā uz skatuves kāps kopā ar grupu "Funk Terapy", kura nodrošinās apmeklētājiem lielisku svētdienas vakara noskaņojumu, sola rīkotāji.

Biļetes uz džeza festivālu var iegādāties "Biļešu paradīze" tīklā. Cena – 15 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!