Foto: Publicitātes foto

Svētku laikā, no 13. decembra līdz 16. janvārim, bez maksas būs iespēja noskatīties grupas "Prāta vētra" jauno koncertfilmu "Gads bez kalendāra". Tā bez maksas būs skatāma lietotnē LMT Viedtelevīzija un viedtelevizija.lv.

"Koncertfilma "Gads bez kalendāra" ir grupas stāsts par pēdējā laikā piedzīvoto nebijušā koncerta un filmas formātā. Koncertfilmu caurstrāvo grupas enerģija, košas krāsas un mūzika, krāšņa scenogrāfija un dokumentāls stāsts par to, kā tapa "Gads bez kalendāra". Kopā ar LMT aicinām svētku laikā atrast laiku savos kalendāros, lai uzburtu svētku sajūtu, baudītu un svinētu. Novēlam atrast prieku arī ikdienas burvībās, jo svētki sākas ar mums pašiem," aicina "Prāta vētras" menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

Atgādinām, ka "Prāta vētras" jaunais albums "Gads bez kalendāra" tika izdots neparastā formātā – īpaši izveidotā studijā nofilmētas visas albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. "Prāta vētra" pārsteidza ar dekorācijām, lielkoncerta cienīgām videoprojekcijām, īpaši veidotu horeogrāfiju, profesionāliem dejotājiem, vizuālo tēlu neona gammā, akrobātiem un pat īstu zirgu filmēšanas laukumā. Koncertfilmā kā īpašie viesi piedalās arī grupa "Tautumeitas", reperis ansis, Dons, Intars Busulis un populārais aktieris Saša Petrovs no Krievijas.

Albuma producents ir zviedrs Povels Olsons, ar kuru grupa sadarbojas jau vairāku gadu garumā, bet kā dziesmu tekstu autori šoreiz piedalās arī Jānis Šipkēvics un Ingus Bērziņš.

Koncertfilmā dzirdamas jau zināmās dziesmas no jaunā albuma – "Feels" un "Karuseļi", "Tur, kur Dieva kamanas slīd", kā arī pilnīgi jaunas dziesmas: "Smarža", "Aiz sienas", "Papīra lidmašīnas", "Dzelzceļnieks", "Gads bez kalendāra", "Tavas pēdas pagalmā" un "Lonesome Moon".

Koncertfilma "Gads bez kalendāra" bez maksas būs pieejama visiem klientiem mobilajā lietotnē "LMT Viedtelevīzija", datorā viedtelevizija.lv, kā arī LMT Viedtelevīzijas lietotājiem. Saturs pieejams Latvijas teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!