Foto: Publicitātes foto

21.februārī koncertzālē "Palladium" norisināsies Baltijas vērienīgākā pilsētas festivāla un mūzikas industrijas konferences "Tallinn Music Week" (Tallinas Mūzikas nedēļa) vakars, kura ietvaros koncertēs populārā Igauņu alternatīvā roka trio "Sibyl Vane", Argo Vals, kā arī pašmāju muzikālā apvienība "Astro'n'out", portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji – "Positivus Music".

Koncertzālē "Palladium" rīkotā TMW iesildīšanās pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt pašreiz aktuālākās Igaunijas un Latvijas grupas. Igauņu alternatīvā roka, blūza un popgrupa "Sibyl Vane" Latvijas klausītājiem jau pazīstama kā ASV grupas "Garbage" koncerta iesildītāji un "Positivus" festivāla dalībnieki. Pērnā gada novembrī Latvijas neatkarīgās mūzikas apgāds "I Love You Records" izdeva grupas debijas albumu "Love, Holy Water and TV".

Vakara ietvaros uz koncertzāles skatuves debitēs igauņu minimalistiskās elektronikas mūziķis Argo Vals ar grupu, kas Igaunijā pazīstams kā viens no šī žanra daudzsološākajiem māksliniekiem. Pērn izdodot savu ilgi gaidīto debijas albumu "Tsihcier", talantīgais komponists viennozīmīgi iekļaujams Igaunijas pieprasītāko jauno izpildītāju sarakstā.

Ar akustisko programmu vakara ietvaros uzstāsies arī pašmāju grupa "Astro'n'out", kas pērn ar izpārdotu koncertu koncertzālē "Palladium" nosvinēja sava piektā studijas albuma "Lauvas" izdošanu.

Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls "Tallinn Music Week" šogad jau piekto reizi norisināsies no 4. līdz 6.aprīlim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies "Ewert and The Two Dragons", "Instrumenti" un daudzi citi, ir platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm šogad koncertēs 230 dažādu žanru mākslinieki no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Ieeja pasākumā bez maksas, iepriekš piesakoties ielūgumiem tmw.positivusfestival.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!