Foto: DELFI
Ar koncertu Liepājas klubā "Fontaine Palace" 13. martā 10 gadu jubileju atzīmēs grupa "The Hobos", portālu "Delfi" informē "Platforma Music".
Atzīmējot apaļo jubileju, "The Hobos" izdos labāko dziesu izlasi. Pēc četru gadu pārtraukuma radiostacijās ir nonācis arī jauns grupas singls 'I Love You'.

Divu stundu garajā koncertā skanēs populārākie hīti no visiem četriem "The Hobos" albumiem, tāpat tiks spēlētas arī iepriekš neskanējušas dziesmas un populārās "The Hobos" kaverversijas.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas www.bezrindas.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā 2,50 Ls, koncerta vakarā 3 Ls. Koncerta sākums ap 23.00.

Grupa aicina koncerta apmeklētājus sūtīt koncerta bildes uz e-pastu (tekstā jānorāda sūtītāja e-pasta adrese). Bildes tiks izvietotas "Platforma Music" mājas lapā, un piecu labāko bilžu autori saņems "Hobos" jauno singlu.

Tie, kas netiek uz koncertu, varēs to vērot tiešraidē "Platforma Music" mājas lapā, kurā šobrīd par jubilejas cenu var lejupielādēt visu "The Hobos" katalogu - 10 gadu jubilejas izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!