Foto: LETA

Trešdien tomēr notikušais grupas "The Killers" koncerts raisījis publikas un mediju sašutumu - uz skatuves tā arī nekāpa koncerta iesildītājmākslinieki "James", "The Killers" koncertu apmeklētājiem nācās gaidīt vairākas stundas, bet fotogrāfiem, kuri iepriekš bija akreditējušies darbam koncertā, tika liegta iespēja pasākumu bildēt.

Sarunā ar portālu "Delfi" koncerta rīkotāju - "EM Concert Ltd" - preses pārstāve Kristīne Tjarve sacīja, ka koncerta fotogrāfijas pie darba netikušajiem fotogrāfiem tiks nosūtītas uzreiz pēc koncerta.

Ceturtdien no rīta Tjarve sacīja, ka nezina, kad fotogrāfijas varētu tikt atsūtītas. "Es viņiem esmu nosūtījusi vēstuli ar lūgumu, pie manis fotogrāfiju nav," teica Tjarve.

Kamēr "James" neuzstājās, cilvēki pauda sašutumu arī sociālajos tīklos - fotogrāfi par to, ka tikai koncerta dienā informēti, ka nevarēs strādāt pasākumā, kurā akreditēti, apmeklētāji - par to, ka koncerta iesildītāji tā arī uz skatuves nekāpa, bija jāstāv garās rindās, lai iekļūtu estrādes teritorijā, kā arī grupas "The Killers" koncerts sākās ar pamatīgu nokavēšanos.

Ceturtdien, īsi pirms pusdienas laika, komentāru par nenotikušo "James" uzstāšanos sniedza "EM Concert" pārstāvis Deniss Ketņevs, kurš atkārtoja jau iepriekš izskanējušo versiju par nepiemērotajiem laikapstākļiem: "Trešdien, 26.jūnijā, kad Mežaparka Lielajā estrādē bija paredzēts grupas "The Killers" koncerts, laika prognoze liecināja, ka vakarā, kad bija paredzēts koncerta sākums, varētu būt lietus un liels vējš. Grupas "James" pārstāvji, iepazīstoties ar skatuves tehnisko nodrošinājumu, informēja, ka viņi neuzstāsies uz šādas skatuves, ja būs nelabvēlīgi laika apstākļi. Tā kā īsi pirms plkst. 20, kad bija paredzēta iesildošās grupas uzstāšanās, Mežaparka apkaimē parādījās pirmās lietus piles, koncerta sākums tika aizkavēts. Jāatzīst, ka vainu šajā situācijā uzņemas kompānija, kas būvēja skatuvi un veidoja tehnisko nodrošinājumu abām ārvalstu grupām."

Jau vēstīts, ka trešdien vakarā Tjarve, atsaucoties uz "EM Concert Ltd" pārstāvja Denisa Kaņeva teikto, norādīja, ka grupa "James" uz Mežaparka Lielās estrādes skatuves nekāpa, jo tā nav bijusi sagatavota sliktiem laikapstākļiem.

"James" muziķi mikroblogā "Twitter" trešdien vakarā rakstīja, ka viņiem ļoti žēl par atcelto koncertu, solot vēlāk sniegt sīkākus paskaidrojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!