Foto: AFP/Scanpix

Britu roka leģendām "The Rolling Stones" varētu nākties samierināties ar mazāku honorāru, jo ASV turnejas biļetes augsto cenu dēļ vēl nav izpārdotas.

Piektdien medijos izskanēja ziņas, ka visas biļetes uz turnejas atklāšanas koncertu "Staples Center" arēnā Losandželosā neesot izdevies pārdot. Dārgāko biļešu cena bija 600 ASV dolāri (323 lati), taču nesen grupa izlaida arī papildus metienu ar lētākajām biļetēm par 85 dolāriem (45 latiem).

Grupai varētu nākties samierināties ar honorāru, kas mazāks par sākotnēji plānotajiem 20 miljoniem dolāru (11 miljoniem latu), jo neizpārdotas palikušas biļetes arī uz citiem turnejas datumiem, ziņo britu laikraksts "The Guardian".

"Pilnīga izgāšanās. Pārāk dārgas biļetes un nekādas enerģijas uz skatuves. Tas ir briesmīgs veids, kā iesākt turneju," avīzei klāstīja anonīms avots. "Ko gan grupa var darīt? Teiks, ka nespēlēs, ja aiztiks viņu honorāru?"

Problēmas gan radušās tikai ar koncertiem ASV. Divi Haidparkā, Londonā, plānotie koncerti tika izpārdoti ļoti ātri. "The Rolling Stones" līdz šim paziņojuši arī par dalību šī gada Glastonberijas festivālā.

"The Rolling Stones" piektdien atklāja ASV turneju ar uzstāšanos "Staples Center" arēnā, kurā rokeriem Mikam Džegeram, Kītam Ričardsam, Ronijam Vudam un Čārlijam Votsam uz skatuves pievienojās grupas "No Doubt" soliste Gvena Stefani.

Kantrimūzikas izpildītājs Kīts Urbans spēlēja ģitāru un dziedāja dziesmu "Respectable" ar grupu, savukārt "The Rolling Stones" bijušais dalībnieks Miks Teilors pievienojās hitam "Midnight Rambler".

Klausītāju pūlī bija tādas slavenības kā aktieri Džeks Nikolsons, Deivids Haselhofs un Pīrss Brosnans, kā arī grupas "Muse" bundzinieks Doms Hovards.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!