Foto: Uldis Krusts

"The Sound Poets" izziņo vasaras beigās gaidāmo albumu "Trīs" un koncertu "Arēnā Rīga", kas notiks šī gada 20. oktobrī, portālu "Delfi" informē apvienības pārstāvji.

"Trīs" būs "The Sound Poets" trešais studijas albums, kas seko debijas ierakstam "Tavs stāsts" un 2015. gadā izdotajam albumam "Pulsē". "Trīs" būs iekļautas 11 jaunas kompozīcijas latviešu valodā, no kurām pirmais singls "Ceļš" jau februāra sākumā tika nodots klausītājiem.

Kā ziņo grupas pārstāvji, koncerts "Arēnā Rīga" būs ambiciozākais projekts tās pastāvēšanas vēsturē, kas, sadarbībā ar izcilākajiem scenogrāfijas un skatuves māksliniekiem, paredz kļūt par koncerta apmeklētājiem vēl neredzētu audiālu un vizuālu baudījumu.

"Grasāmies apvienot šķietami neapvienojamo – uz vienu lielisku oktobra vakaru padarīsim "Arēna Rīga" par intīmu satikšanās vietu tūkstošiem mūsu tuvāko draugu," stāsta Jānis Aišpurs.

No pirmdienas, 9. aprīļa, pulksten 10.00 biļetes uz koncertu būs pieejamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un www.thesoundpoets.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!