Foto: Publicitātes foto
Šā gada 25. decembrī pulksten 19 tiešraidē no Latvijas Radio 1. studijas izskanēs Ziemassvētku koncerts "Tā skan satikšanās", portālu "Delfi" informē Latvijas Radio pārstāvji.

Koncertā uzstāsies Ieva Kerēvica, Ralfs Eilands, Kaspars Zemītis un Beate Zviedre. Ikviens interesents to varēs baudīt "Tele2" Facebook un YouTube kanālā.

Kā informē organizatori, mūziķi ir sagatavojuši īpašu programmu, kas ļaus klausītājiem sajust patiesas Ziemassvētku emocijas, kas uzlabos noskaņojumu gada tumšākajā laikā.

"25. decembrī, Ziemassvētkos mēs tiksimies mūzikā un svētku noskaņā. Koncertā izskanēs gan pavisam nesen tapuši skaņdarbi un oriģinālkompozīcijas, gan Ziemassvētku klasika jaunās skaņās un interpretācijās. Tās ir mūziķiem mīļas un tuvas melodijas, kas aktuālas un svarīgas tieši šobrīd. Un varam teikt – jā, tieši tā skan mūsu satikšanās Ziemassvētkos," stāsta koncerta producents Māris Briežkalns.

"Šogad svētki būs klusāki nekā citkārt – svinības notiks šaurā lokā, izpaliks balles un kolektīvu svinības. Apstākļi ir jauni, taču mūsu sirdis turpina vēlēties to pašu, ko vienmēr – klātbūtni. Kopības sajūta ir svētku stūrakmens. Tieši to koncerta rīkotāji vēlas sniegt klausītājiem. Ne velti šim Ziemassvētku koncertam dots nosaukums "Tā skan satikšanās". Klausītāji tiksies mūzikā, neskaitāmos mājokļos visā Latvijā, tuvu un tālu," raksta organizatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!