Foto: Publicitātes foto
Ģitāras virtuoza Tomija Emanuela c.g.p. (sertificēts ģitārists) Rīgas koncerta īpašā viešņa būs jaunā daudzsološā dziedātāja Emma Hamiltone no Austrālijas, portālu "Delfi" informē koncerta organozatori "Trade Hub Productions".

Jau ziņots, ka Tomijs Emanuels Rīgas Kongresu namā uzstāsies 24.aprīlī. Koncerta sākums plkst.19:00.

Kā jau pierasts, Tomija koncertos pirmajā daļā uzstājas kāds īpašs viesis, 2009.gadā tas bija Riks Praiss, 2010.gadā Linda Leen ar Kasparu Zemīti, bet šogad – jaunā franciski dziedošā zvaigzne Emma Hamiltone no Austrālijas.

Jaunā dziedātāja dzimusi mūziķu ģimenē, saskaņā ar viņas biogrāfiju, Hamiltone vēl zīdainis būdama gulējusi uz uz skatuves pītā gultiņā vecāku uzstāšanās laikā.

"Piecu gadu vecumā es mācījos klavierspēli un vēlējos kļūt par mūziķi, bet 15 gadu vecumā klausījos Edīti Piafu, " par sevi stāsta jaunā dziedātāja. Hamiltones mātes ir francūziete, tāpēc franču valoda kā viņa mūzikas izteiksmes līdzeklis nav bijusi nejauša izvēle.

Šobrīd Emma Hamiltone ir atzīta džeza mūziķe, viņa ir parakstījusi līgumu ar ABC, kas izdevis viņas debijas albumu "La musique". Trīs nedēļas pēc albuma iznākšanas tas tika iekļauts ARIA džeza skaņdarbu populārākajā desmitniekā.

"Manas uzstāšanās ir saplānotas katru nedēļas nogali nākamo astoņu mēnešu garumā", stāsta dziedātāja, piebilstot, ka nekad no tā nenogurs.

Biļetes uz Tomija Emanuela koncertu ar Emmas Hamiltones piedalīšanos nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs. Cena no 15 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!