Foto: Publicitātes foto

12. augustā Spīķeru kvartāls aicina uz pašmāju indīroka grupas „Pyro Trees” brīvdabas koncertu. Pasākuma ievadā muzikālo noformējumu veidos DJ sets sadarbībā ar Rīgas DJ skolu.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja pasākuma rīkotāji, grupa "Pyro Trees" dibināta Rīgā, 2011. gada nogalē. Grupas kodolu veido divi brāļi – Pēteris un Rūdolfs Ozoli. Lai arī sākumā grupa darbojās kā trio, šobrīd grupā spēlē četri dalībnieki - Pēteris Ozols, Didzis Upens, Matīss Kļaviņš un Rūdolfs Ozols.

2012. gada sākumā "Pyro Trees" uzvarēja "Radio 101" un "Cēsu alus" rīkotajā konkursā, kas grupai deva stabilu atspēriena punktu grupas tālākajā darbībā. Pēc nelielas atpūtas 2014. gada pavasarī mūziķi devās Baltijas tūrē kopā ar vēl divām grupām no Lietuvas un Igaunijas. Trīs dienu laikā grupas mēroja ceļu cauri visai Baltijai sniedzot koncertus Tallinā, Rīgā un Viļņā.

2014. gada aprīlī starptautiskās "Ierakstu veikalu dienas" ("Record Store Day") ietvaros "Pyro Trees izdeva singlu "Wasted Time", tā kļūstot par vienu no retajām grupām Latvijā, kas šo dienu atzīmējušas īpaši.

"Pyro Trees" uzstājušies visos lielākajos Latvijas mūzikas festivālos un vairākas grupas dziesmas dzirdamas Latvijas lielākajās radiostacijās.

Savu debijas mazalbumu "Pyro Trees EP" grupa laida klajā 2015. gada pavasarī un tajā jaušamas blūza, altroka, folka, sintīpopa un disko nianses.

Pasākuma sākums no plkst. 19, koncerta sākums plkst. 19.40. Ieeja - bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!