Foto: Publicitātes foto

Duets Ūdris un Balode jeb grupas "The Hobos" līderis Rolands Ūdris un viņa draudzene Ilona Balode neilgi pirms Balodes grāmatas "Rīga-Pekina" atvēršanas svētkiem klausītāju vērtējumam piedāvā dziesmu "Come Tomorrow".

Ūdris & Balode 'Come Tomorrow'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Come_tomorrow-Udris_Balode.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā portālu "Delfi" informēja Balode, dziesma "Come tomorrow" tapusi Ūdra un Balodes ceļojumā laikā uz Pekinu brīdī, kad Katmandu musonu laikā, kad pilsētā pazudusi elektrība.

"Stāsts ir par mīlestību... Puisim iepatikusies meitene. Nu ļoti iepatikusies! Bet viņš nekādi nevar saņemties un pateikt to viņai. Tad nu nabadziņš drosmei paņem tā pavairāk "uz krūts" un aiziet pie meitenes ciemā jau diezgan "raibs". Un, ko saka meitene? To, ko meitenes parasti saka šādās reizēs - atnāc rīt jeb "Come tomorrow"," stāsta Balode.

Dziesma ierakstīta Ginta Solas ierakstu studijā Siguldā. Mūzikas un teksta autors - Rolands Ūdris. Piedalījušies mūziķi: Rolands Ūdris – balss, Ilona Balode - balss, akordeons, Ivars Jercums – ģitāra, Norberts Skraucis – bass, Artis Orubs – bungas.

Savukārt piektdien, 27. jūlijā pulksten 19 Kaņepes Kultūras centrā notiks Balodes grāmatas "Rīga-Pekina" un tās saundtreka "Beijing Nights" prezentācija. Pasākums paredzēts kā koncerts, kurā grāmatas saundtrekā iekļautās dziesmas spēlēs Rolands Ūdris, Ilona Balode un grupa "Zeme". Ieeja koncertā ir bez maksas un tajā laipni gaidīti visi interesenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!