Foto: F64
Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas Nacionālās atlases finālā vislielāko skatītāju un žūrijas atbalstu guvis duets "Musiqq" , kas nozīmē, ka viņi būs tie mākslinieki, kuri maijā pārstāvēs Latviju konkursa finālā Diseldorfā, Vācijā.

Musiqq 'Angel In Disguise'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Track 8-AngelInDisguise.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Foto galerija

Eirodziesmas superfināla trešajā vietā ierindojās "Pieneņu vīns" ar dziesmu 'You Are', bet otro ieņēma Lauris Reiniks ar dziesmu 'Banjo Laura'

Foto galerija

Nacionālā atlases finālā piedalījās 11 izpildītāju dziesmas. Jau ziņots, ka 12. dziesmas autori grupa "Triānas parks" dalību finālā atsauca solistes Agneses Rakovskas veselības stāvokļa dēļ.

"Eirodziesma 2011" finālā piedalījās grupa "Blitze" ar dziesmu 'Hop', grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu 'You Are', Evija Sloka ar dziesmu 'Don't Stop The Dance', muzikālā apvienība "D-family" ar dziesmu 'Daylight' un Jānis Stībelis ar dziesmu 'Let It Be Me', duets "Musiqq" ar 'Angel In Disguise', "The Secretz" ar 'Summer Night', Lauris Reiniks ar 'Banjo Laura' un dziesma 'Live On!' Oksanas Ļepskas izpildījumā, kā arī Elīnas Krastiņas-Grences 'Look Back At Me Again' un 'Cindarella', ko izpilda Ivo Grīsniņš-Grīslis.

Nacionālā fināla uzvarētāju nosaka skatītāju balsojums un žūrijas vērtējums. Žūrijas sastāvā: Sandra Veinberga, Jānis Šipkēvics, Iveta Lepeško, Aigars Dinsbergs, Juris Sējāns, Aivars Hermanis un žūrijas vadītājs Boriss Rezņiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!